Spruitje Speelt
Wat doet Spruitje
Spruitjes Speellijst
Spruitjes Nieuws
Spruitje in de pers
Spruitjes Fotoboek
Schrijf Spruitje
Spruitjes Winkel

Het laatste nieuws van Spruitje Speelt

- Spruitje heeft heel veel leuke tekeningen gekregen van DROP. Wil je een paar zien? Klik hier.

- De hele herfstvakantie was Spruitje op pad met DROP. Van Amersfoort naar Woerden, van Zaandam naar Soest. Er kwam lekker veel publiek op DROP af en in Soest was Theater Idea zelfs helemaal uitverkocht!

- Zondag 16 oktober was de feestelijke première van DROP! De zaal van Theater De Lieve Vrouw zat gezellig vol en na afloop was er een leuke workshop voor alle kinderen. DROP was TOP!

- Woensdag 28 en donderdag 29 september waren de eerste try outs van DROP. Klik hier voor een foto. Het was heel spannend, maar het publiek reageerde zo leuk dat  Spruitje heel veel zin heeft in nog meer DROP! 

- Vrijdag 29 juli 2011 speelde Spruitje voor de laatste keer Hoe ruikt de zon? tijdens het En Plein Public festival in Breda. In een mooi parkje met veel bezoekers nam Spruitje op gepaste wijze afscheid van haar eerste succesvolle voorstelling. En nu... op naar DROP!

- Spruitje is heel erg blij! Voor haar nieuwe voorstelling DROP krijgt ze van maar liefst 4 subsidiefondsen geld zodat ze een mooie voorstelling kan maken. Dankjewel fondsen!!!

- Spruitje wil alvast een klein geheimpje verklappen. De nieuwe voorstelling die zondag 16 oktober 2011 in première gaat heet...: DROP!  Sssssssttt, nog niet verder vertellen, hè?

- Spruitje Speelt ook op school de komende maanden. In oktober en november 2010 rijdt Spruitje naar Rijswijk en Ridderkerk om op te treden voor een heleboel schoolkinderen van groep 1 en 2. Met Hoe ruikt de zon?. Spannend hoor, Spruitje op school....

- Spruitje is terug van vakantie en weer lekker aan het spelen! Afgelopen zondag stond ze nog in Theater De Purmaryn in Purmerend; voor de nieuwe speeldata kijk bij "Spruitjes Speellijst".

- Spruitje gaat door deze zomer!; 14 juli staat Hoe ruikt de zon? in het Openluchttheater Nijverdal en 21 juli in Zwolle, theater Odeon; zelfs in de zomer zijn er spruitjes!

- de laatste voorstelling van dit seizoen was een daverend succes; theater 't Pand in Gorinchem stond op z'n kop en zat bomvol; zo werd het nog een mooi eind van het eerste Spruitje seizoen!

- eerst het slechte nieuws: de voorstellingen van maandag 5 april (2e Paasdag) in het Koningstheater in Den Bosch zijn helaas gecanceld, iedereen gaat dan liever naar buiten om te kijken hoe de zon écht ruikt; dat snapt Spruitje natuurlijk helemaal! en dan nu het goede nieuws: de eerste cd van Spruitje Speelt met alle liedjes van Hoe ruikt de zon? is officieel uit en nu te koop via deze site! hoera!!!

- zondag 14 februari 2010 stond Spruitje Speelt in Theater Bouwkunde in Deventer; ondanks het slechte weer was het die middag, zoals theatertechnicus Petro van Veen 't zo mooi omschreef,  stijfuitverkocht; dankjewel Petro, dankjewel Joep en... go Spruitje!

- maandag 1 februari deed Spruitje Speelt mee aan de presentatiedag van impresariaat Arda van der Steen in theater Kikker te Utrecht; iedereen was laaiend enthousiast; acteur/theatermaker Joris Lutz vond de voorstelling hilarisch en geweldig muzikaal; hij beweerde zelfs dat hij "zwaar verliefd" was geworden op Hoe ruikt de zon?; oei, oei, oei....

- zondag 24 januari stond Spruitje Speelt met Hoe ruikt de zon? in het gezellige Piet Mondriaan Theater in Abcoude; directeur/programmeur Wiet van der Velden vond de voorstelling 4 sterren waard!

- 22 december 2009 stond er in de Volkskrant een mooie recensie van Hoe ruikt de zon? geschreven door journaliste Annette Embrechts met maar liefst 3 sterren! Zie ook "Spruitje in de Pers".

- zondag 25 oktober 2009 was de feestelijke première van Hoe ruikt de zon? in theater De Lieve Vrouw in  Amersfoort; de zaal zat tjokvol, iedereen wilde er bij zijn, bij de eerste première van Spruitje Speelt! (maar zeker niet de laatste!)

 

 

 

Top